جوشها مهمانان ناخوانده پوست هستند که هیچ کدام از ما، از ملاقات با آنها خوشحال نمیشویم! برخی از این مهمانان ناخوانده، پس از رفتن خود اثری بر روی پوست ما بر جای میگذارند که ما آن را به نام جای جوش میشناسیم. بدون شک، جای جوشها، آزار دهندهتر از خود جوشها هستند. چرا که میتوانند برای ماهها و سالها بر روی پوست ما باقی بمانند و جذابیت آن را از بین ببرند. خوشبختانه این روزها شیوههای موثری برای از بین بردن جوشها وجود دارد که یکی از آنها میکرونیدلینگ است. با ما همراه باشید تا در مورد میکرونیدلینگ برای جای جوش از دید بهترین دکتر برای درمان جای جوش، بیشتر برای شما بگوییم.
آنچه در این مقاله می خوانید :
- آشنایی با میکرونیدلینگ برای جای جوش
- میکرونیدلینگ برای جای جوش چیست و چگونه انجام میشود؟
- با شیوه انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش آشنا شوید.
- با جوش بعد از میکرونیدلینگ چه کنیم؟
- علاوه بر میکرونیدلینگ برای جای جوش، در چه مواردی میتوان از این روش استفاده کرد؟
- درباره مزوتراپی برای جای آکنه بیشتر بدانید.
- آیا میدانید مدت اثر مزوتراپی صورت چقدر است؟
- با فواید میکرونیدلینگ برای جای جوش و صورت آشنا شوید.
- عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش کدامند؟
- مراقبتهای بعد از میکرونیدلینگ برای جای جوش
- سخن پایانی
فهرست مطالب
- 1 آشنایی با میکرونیدلینگ برای جای جوش
- 2 میکرونیدلینگ برای جای جوش چیست و چگونه انجام میشود؟
- 3 با شیوه انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش آشنا شوید.
- 4 با جوش بعد از میکرونیدلینگ چه کنیم؟
- 5 علاوه بر میکرونیدلینگ برای جای جوش، در چه مواردی میتوان از این روش استفاده کرد؟
- 6 درباره مزوتراپی برای جای آکنه بیشتر بدانید.
- 7 آیا میدانید مدت اثر مزوتراپی صورت چقدر است؟
- 8 با فواید میکرونیدلینگ برای جای جوش و صورت آشنا شوید.
- 9 عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش کدامند؟
- 10 مراقبتهای بعد از میکرونیدلینگ برای جای جوش
- 11 سخن پایانی
آشنایی با میکرونیدلینگ برای جای جوش
این روزها بسیاری از متخصصان پوست و زیبایی، به بیمارانی که به دنبال رفع جای جوش خود هستند، روش میکرونیدلینگ را پیشنهاد مینمایند. میکرونیدلینگ یک روش ساده و کاملاً غیر تهاجمی است که عوارض چندان زیادی با خود به همراه ندارد. با استفاده از این روش، نه تنها جای جوش، بلکه چین و چروکها و خطوط ریز ایجاد شده بر روی پوست را نیز میتوان به کلی برطرف کرد. بسیاری از بیمارانی که به کلینیکهای معتبر برای انجام میکرونیدلینگ مراجعه میکنند، عقیده دارند که پوست آنها نرم، لطیف و جوانتر از همیشه شده است.
میکرونیدلینگ یکی از روشهای مدرنی است که برای زیبایی و جوانی چهره طراحی شده است. انجام آن باید با دستگاههای مدرن و پیشرفته صورت پذیرد. بنابراین اگر قصد دارید با این روش اقدام به از بین بردن جای جوشهای خود نمایید، حتماً به یک کلینیک درمانی معتبر با امکانات کامل مراجعه کنید. همچنین این روش را تحت نظر متخصص پوست و زیبایی انجام دهید تا از نتیجه آن راضی و خشنود باشید.
میکرونیدلینگ برای جای جوش چیست و چگونه انجام میشود؟
میکرونیدلینگ در واقع یکی از روشهای درمانی مدرنی است که در سراسر جهان از آن برای برطرف کردن بسیاری از مشکلات پوستی استفاده میشود. هدف از انجام این روش آن است که پوست را برای کلاژن سازی تحریک نموده و باعث ایجاد یک بافت جدید برای پوست شوند. بدون شک در این بافت جدید، پوست به صورت درخشان، صاف و زیبا در خواهد آمد. حتی پزشکان برای بسیاری از بیماران که از اثر زخمها و چین و چروک بر روی پوست خود رنج میبرند، پیشنهاد میکنند که از روش میکرونیدلینگ برای درمان مشکلات پوستی خود استفاده کنند.
میکرونیدلینگ در واقع دستگاهی است که در قسمت سر آن سوزنهای بسیار ریزی وجود دارد. این سوزنها توسط پزشک متخصص، در عمق بین نیم تا دو و نیم میلی متری پوست قرار میگیرند. میکرونیدلینگ در واقع همان فرایند کلاژن تراپی است؛ در واقع با وارد شدن سوزنهای ریز به لایه رویی پوست، زخمهای کوچکی بر روی پوست به وجود میآید. پس از آن سیستم ایمنی بدن برای ترمیم این زخمها، فیبروپلاستهای فراوانی را به پوست صورت رسانده و در نهایت سبب کلاژن سازی بیشتر آن میگردد.
با شیوه انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش آشنا شوید.
شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که شیوه انجام میکرونیدلینگ برای جای جوش چگونه است. به همین سبب ما تصمیم گرفتیم، در این قسمت به صورت خلاصه نحوه انجام آن را برای شما عزیزان توضیح دهیم. در شروع کار ابتدا پزشک متخصص سطح پوست صورت شما را کاملاً تمیز نموده و سپس با استفاده از کرم بی حسی موضعی، تمامی قسمتهای آن را بی حس میکند. معمولاً این کرم برای این که به صورت کامل باعث بی حسی پوست شود، به 20 دقیقه زمان نیاز دارد. پس از گذشت این مدت، کرم بی حسی از روی پوست پاک شده و فرایند میکرونیدلینگ آغاز میشود.
سپس دستگاه مخصوص انجام میکرونیدلینگ (که رولر نام دارد و در قسمت سر آن سوزنهای کوچکی وجود دارند) توسط پزشک شروع به حرکت کردن بر روی پوست مینماید. این فرایند که معمولاً بین 10 تا 30 دقیقه به طول میانجامد، موجب میشود که هزاران ستون میکروسکوپی بر روی پوست ایجاد شوند. هر کدام از این ستونهای میکروسکوپی، دارای عرضی به میزان تقریبی ۱/۰ میلیمتر هستند. این ستونهای ایجاد شده، توسط سوزنها به سرعت بسته میشوند و این موضوع سبب میشود که پوست به سرعت فرایند پاکسازی خود را آغاز کند.
پس از پایان فرایند میکرونیدلینگ، پوست بیمار به خوبی تمیز شده و بر روی آن از بهترین محصولات مراقبت از پوست استفاده میشود. این محصولات به لایههای عمیق پوست نفوذ کرده و باعث جوانی، شادابی و زیبایی آن می گردند.
با جوش بعد از میکرونیدلینگ چه کنیم؟
هر چند میکرونیدلینگ برای جای جوش یک روش محبوب و موثر است، اما گاهی اوقات ممکن است عوارض اندکی برای پوست به همراه آورد. جوش بعد از میکرونیدلینگ، یکی از عوارضی است که برخی از افراد پس از میکرونیدلینگ با آن مواجه میشوند. متخصصان عقیده دارند که بسیاری از این جوشها به سبب قرار گرفتن سوزن بر روی اپیدرم و یا وجود یک باکتری یا عفونت در عمق پوست به وجود میآید. معمولاً برای درمان این جوشها، راهکارهای موثری مانند استفاده از کرمهای حاوی ویتامین c پیشنهاد میشود.
البته شما میتوانید با انجام برخی از مراقبتها، جوش بعد از میکرونیدلینگ را به آرامی از بین ببرید و شادابی را به پوست خود هدیه دهید. ما در ادامه مطلب، برخی از این مراقبتها را برای شما عزیزان بیان میکنیم:
• برای این که التهاب پوست خود را کاهش دهید، بعد از میکرونیدلینگ میتوانید از کمپرس آب سرد استفاده نمایید.
• تا آن جایی که برای شما امکان پذیر است، قبل و بعد از انجام میکرونیدلینگ، از آب و ترکیبات حاوی ویتامین c استفاده کنید.
• در 24 ساعت ابتدایی پس از میکرونیدلینگ از مصرف غذاهای داغ و تند خودداری کنید.
• پزشکان توصیه میکنند که در 24 ساعت اول میکرونیدلینگ، صورت خود را با آب و یا شویندههای دیگر شستشو ندهید.
• هرگز زخم هایی که بر روی پوست شما به وجود آمده است را دستکاری نکنید؛ این موضوع از ایجاد جوش بعد از میکرونیدلینگ جلوگیری به عمل میآورد.
• در روزهای ابتدایی ترمیم پوست با این روش موثر، به سونا و استخر نروید و از محصولات آرایشی بر روی پوست خود استفاده نکنید.
• هرگز پوست خود را بعد از میکرونیدلینگ، در معرض تابش نور خورشید قرار ندهید. اگر هم به هر دلیلی مجبور به قرار گرفتن در معرض نور خورشید شدید، حتماً از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.
علاوه بر میکرونیدلینگ برای جای جوش، در چه مواردی میتوان از این روش استفاده کرد؟
این روزها بسیاری از پزشکان و متخصصان، میکرونیدلینگ برای جای جوش را یک روش بسیار مفید و موثر برای از بین بردن اثرات بر جای مانده از جوش می دانند. اما این روش بی نظیر و عالی، تنها به رفع جای جوش منحصر نمیشود. بلکه شما میتوانید برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی خود نیز، از این روش مدرن استفاده نمایید. با ما همراه باشید تا سایر مواردی که میکرونیدلینگ برای درمان آنها موثر است را برای همه شما عزیزان بیان کنیم:
با میکرونیدلینگ میتوان بسیاری از چین و چروکهایی که بر روی پوست به وجود آمدهاند را به راحتی درمان کرد.
برخی از افراد ممکن است با اثراتی به جا مانده از زخم بر روی صورت خود مواجه باشند. این افراد میتوانند برای رفع جای زخمهای پوست خود، از طریق میکرونیدلینگ اقدام نمایند.
هر نوع آکنه، جوش و لکههای قهوهای که بر روی پوست وجود دارند، با استفاده از روش میکرونیدلینگ به راحتی درمان میشوند.
این روش موجب میشود که خونرسانی به پوست، هر چه بهتر و عالیتر انجام شود. بنابراین پوست این فرصت را پیدا خواهد کرد که از اکسیژن و مواد مغذی که در خون وجود دارد، برای بازسازی خود استفاده کند.
خانم هایی که به سبب کاهش وزن و یا لیپوساکشن، با افتادگی پوست مواجه شدهاند میتوانند با روش اثربخش میکرونیدلینگ، شل شدگی پوست خود را درمان کنند.
درباره مزوتراپی برای جای آکنه بیشتر بدانید.
مزوتراپی، در واقع یکی از شیوههایی است که توسط آن، بسیاری از مشکلات و بیماریهای پوست را درمان میکنند. در این روش، برخی از مواد طبیعی، داروها و مواد مغذی مورد نیاز پوست، از طریق تزریق در دسترس آن قرار میگیرند. حتی مزوتراپی برای جای آکنه نیز تاثیرات شگفت انگیزی به همراه دارد و این مشکل را به خوبی برطرف مینماید. همان گونه که میدانید مزوتراپی یک شیوه غیر جراحی و غیر تهاجمی است که پوست را ترمیم نموده و آن را از لکههای تیره، جوش و جای جوش برطرف میکند.
کلینیکهای معتبری در کشورمان وجود دارند که بسیاری از مشکلات پوستی بیماران خود را از طریق مزوتراپی برطرف میکنند. اگر به این مراکز معتبر مراجعه کنید، خواهید دید که از بهترین و با کیفیت ترین مواد برای تزریق به پوست بیماران خود استفاده میکنند. این مواد مورد تایید سازمان FDA آمریکاست و عوارض چندان زیادی با خود به همراه نمیآورد.
در مزوتراپی برای جای آکنه، سوزنهای بسیار ریزی وجود دارند که به لایههای زیرین پوست نفوذ میکنند. وظیفه اصلی این سوزنها، رساندن مواد مغذی و مفید برای پوست است. این مواد به لایههای عمیق پوست نفوذ کرده و مواد ارزشمندی مانند انواع ویتامینها، آنتی اکسیدانها، مواد معدنی، آنزیمها و اسیدهای آمینه را در اختیار پوست قرار میدهند. پوست توسط این ترکیبات میتواند خود را ترمیم نموده و بسیاری از مشکلات خود را برطرف کند.
تمامی افرادی که در سنین بین 18 تا 75 سالگی به سر میبرند، کاندید مناسبی برای مزوتراپی برای جای آکنه هستند. البته این افراد باید از سلامت بدنی بسیار خوبی برخوردار باشند. به شما پیشنهاد میکنیم برای این که بدانید آیا مزوتراپی برای جای آکنه به رفع مشکلات پوستی شما کمک میکند یا خیر؟ حتماً با یک متخصص پوست و زیبایی مشورت کنید.
آیا میدانید مدت اثر مزوتراپی صورت چقدر است؟
ممکن است برای برخی از افراد این سوال به وجود آید که مدت اثر مزوتراپی صورت چقدر است؟ پزشکان عقیده دارند که این فرایند برای مدت زمان 6 الی 12 ماه بر روی پوست ماندگاری دارد. البته پارامترهایی وجود دارند که بر روی مدت اثر مزوتراپی صورت تاثیر گذار هستند. از جمله مهمترین این عوامل میتوان به محلولی که برای مزوتراپی انتخاب می شود، تعداد جلساتی که پزشک برای مزوتراپی در نظر میگیرد، میزان آسیب پوست و عمق آنها اشاره کرد.
برای این که بتوان ماندگاری و تاثیرات مزوتراپی برای جای آکنه و سایر مشکلات پوستی را افزایش داد، باید به یک سوال مهم پاسخ داد. آن سوال این است که آیا محلولهای مزوتراپی که قرار است از آن استفاده کنید، با بدن شما سازگاری دارد یا خیر؟ البته این موضوع، توسط پزشک شما تعیین میشود. همچنین پزشکان همواره به بیماران خویش پیشنهاد میکنند که برای افزایش مدت اثر مزوتراپی صورت، باید از مصرف سیگار و الکل خودداری کنید. سیگار یکی از مخربترین مواردی است که اثرات مزوتراپی را خیلی زود از بین میبرد. تحقیقات نشان دهنده آن است که سیگار، آنزیمهای مفیدی که در مزوتراپی وجود دارند را از بین میبرد و ماندگاری آن را کاهش میدهد.
با فواید میکرونیدلینگ برای جای جوش و صورت آشنا شوید.
میکرونیدلینگ برای جای جوش، فواید و مزایای بسیار زیادی به همراه دارد. سوزن هایی که در این دستگاه وجود دارند، کانالهای کوچک بسیار زیادی به وجود میآورند که اتصال میان سلولهای پوستی را از میان میبرد. این موضوع سبب میشود که پوست شروع به کلاژن سازی نموده و بسیاری از مشکلات پوستی از جمله جای جوش برطرف شود.
سوزنهایی که در دستگاههای مدرن میکرونیدلینگ وجود دارند، کاملاً قابل تغییر هستند. بنابراین پزشک میتواند بر اساس نوع پوست بیمار و ضخامت لایههای آن، این سوزنها را انتخاب کند. این موضوع سبب میشود که افراد بتوانند با کمترین عارضه، از اثرات شگفت انگیز میکرونیدلینگ برای جای جوش های خود استفاده نمایند.
همان گونه که اشاره شد، میکرونیدلینگ موجب کلاژن سازی پوست میگردد؛ این موضوع نه تنها باعث از بین رفتن اثرات به جا مانده از جوش میشود، بلکه صورتی صاف و زیبا را برای شما به ارمغان خواهد آورد. کلاژن میتواند چین و چروکهای پوست را برطرف نموده و لکههای تیره پوست را از بین ببرد. حتی بسیاری از افراد برای درمان اثرات آفتاب سوختگی، رفع افتادگی پوست، زخمهای جراحی و ترکهای پوستی خود، روش میکرونیدلینگ را انتخاب میکنند.
عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش کدامند؟
میکرونیدلینگ برای جای جوش، در قیاس با سایر روشهایی که برای درمان جای جوش مورد استفاده قرار میگیرند، روشی ایمن و کم تهاجمی به شمار میرود. اما با این وجود، تمامی درمان هایی که برای زیبایی و جوانی پوست انجام میشود، ممکن است عوارضی داشته باشند و میکرونیدلینگ نیز از این قاعده مستثنی نیست. ما در این قسمت قصد داریم برخی از عوارض این روش درمانی را برای شما عزیزان بیان کنیم؛ پس همچنان با ما همراه باشید:
• جوش بعد از میکرونیدلینگ یکی از عوارض شایعی است که پس از استفاده از این روش درمانی، برخی از بیماران با آن مواجه میشوند.
• ممکن است شما پس از انجام میکرونیدلینگ، تا چند روز شاهد قرمزی پوست خود باشید.
• از جمله عوارض شدید میکرونیدلینگ میتوان به خونریزی، کبودی و عفونت اشاره نمود.
به شما پیشنهاد میکنیم برای در امان ماندن از این عوارض حتماً برای انجام میکرونیدلینگ، به یک مرکز معتبر مراجعه کنید و آن را تحت نظر یک پزشک متخصص انجام دهید.
مراقبتهای بعد از میکرونیدلینگ برای جای جوش
برای این که از عوارضی مانند قرمزی، کبودی و یا جوش بعد از میکرونیدلینگ در امان بمانید، حتماً باید به مراقبتهای پس از آن توجه ویژهای نمایید. بدون شک، پزشک متخصص شما، تمامی این مراقبتها را برای شما یادآور خواهد شد. ما نیز در این قسمت، برای آشنایی هر چه بیشتر شما عزیزان با این مراقبتها، به برخی از مهمترین آن ها اشاره میکنیم:
داروهایی که پزشک برای شما تجویز نموده است را سر ساعت مصرف کنید.
حداقل برای مدت زمان 12 ساعت، از محصولات آرایشی برای پوست خود استفاده نکنید.
از لمس کردن پوست خود بعد از میکرونیدلینگ، به شدت خودداری کنید.
تا چند روز از پوست خود را از قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید در امان نگه دارید.
در چند روز ابتدایی میکرونیدلینگ، از انجام فعالیت های ورزشی سنگین خودداری کنید.
سخن پایانی
میکرونیدلینگ برای جای جوش یکی از بهترین شیوههایی است که میتوان از آن برای رفع اثرات ناخوشایند بر جای مانده از جوش استفاده کنید. برخی از ما ممکن است با مشاهده جای جوشهایی که روی پوست ما وجود دارند، به این نتیجه برسیم که این اثرات هرگز از بین نمیروند. در صورتی که این گونه نیست؛ علم پزشکی با پیشرفتهای روز افزون خویش، در این زمینه نیز به ما کمکهای فراوانی نموده است. این روزها دستگاهها و محصولات فراوانی برای مراقبت از پوست و رفع مشکلات آن ابداع شدهاند که یکی از بهترین آنها میکرونیدلینگ است.
ما در این مقاله در فواید و عوارض این روش برای پوست شما صحبت کردیم. همچنین در مورد شیوه انجام میکرونیدلینگ و عوارض آن به نکات مهمی اشاره کردیم. در قسمتی از مقاله شما را با مزوتراپی برای جای آکنه آشنا کردیم و در مورد مدت اثر مزوتراپی صورت صحبت کردیم. امیدواریم با اطلاعاتی که در اختیار شما قرار دادیم، به شما عزیزان کمک کرده باشیم تا بتوانید با آگاهی کامل در مورد استفاده از این روش تصمیم گرفته و از شر جای جوشهای خود خلاص شوید.