هیچ احساسی بهتر از تجربه پوستی لطیف و بدون مو بعد از اصلاح کردن نیست. همچنین تصور اینکه هرروز بدون نگرانی و داشتن دغدغه برای اینکه بعد از چند روز دوباره باید اصلاح کنید بسیار لذت بخش است. خانم ها برای حل این مشکل مدام اقدام به خرید موم یا تیغ می کنند که هرکدام به نوبه خود دردسرهایی دارند، اما امروزه راه حل بهتری همچون لیزر برای رها شدن از شر موهای زائد وجود دارد. استفاده از لیزر مزایای زیادی به همراه دارد. به جای اینکه اقدام به خرید وسایل مختلف که فقط تا چند روز احساس خوبی دارید و دوباره مجبور به استفاده از آنها هستید لیزر می تواند جایگزین بسیار خوبی باشد که در ادامه در مورد عوارض لیزر بیکینی بیشتر توضیح خواهیم داد.

سفید شدن پوست صورت سبزه

عوارض احتمالی لیزر بیکینی

لیزر بیکینی یکی از روش هایی است که امروزه در سرتاسر جهان در حال انجام شدن است و طرفداران زیادی دارد که علت محبوبیت آن تاثیر گذاری بلند مدت بوده و همچنین درد ندارد.شما می توانید پس از انجام لیزر به منزل باز گردید و نیازی به مراقبت های شدید ندارد البته برخی نکات وجود دارند که باید رعایت شود که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

از عوارض لیزر بیکینی می توان احتمال خارش و قرمزی پوست را نام برد که بعد از گذشت زمان از بین می رود همچنین احساس درد نیز ممکن است در برخی افراد به همراه داشته باشد که بسیار جزئی است.افرادی که لیزر می کنند همیشه نگران عوارض لیزر بیکینی هستند که لیزر به دلیل نفوذ به اندام های داخلی و ساختار سلولی شاید باعث ناباروری آنها شود که این باور اشتباه بوده؛ زیرا پرتوهایی که انتشار پیدا می کند به هیچکدام از اعضای داخلی بدن نفوذ نمی کند و در نتیجه آسیبی وارد نخواد شد. دیگر عوارض لیزر مو شامل:

می دانیم که استفاده از هر روش درمانی عوارضی را به همراه داشته که در مورد همه روش ها صدق می کند، اما نکته قابل توجه این است که اگر هر روشی به صورت اصولی انجام شود خطری را به همراه نخواهد داشت.

همانطور که گفتیم استفاده از تیغ باعث قرمزی پوست، بریدگی و زخم، افزایش عفونت های پوستی، بروز تبخال و دیگر ناراحتی های پوستی را در بر دارد همچنین باعث ایجاد موهای زیر پوستی نیز می شود اما لیزر این مشکلات را نداشته و روش پرخطری محسوب نمی شود.

از آنجا که لیزر اقدامی است که بر روی فولیکول های پوست اثر می گذارد و آنها را دچار تغییر می کند به همین دلیل گاهی اوقات باعث ایجاد قرمزی پوست می شود که پس از گذشت ۱ الی ۲ روز از بین می رود. در بعضی موارد لیزر باعث سوختگی می شود که می تواند به دلیل نازک بودن پوست شما باشد یا پزشک شما در این کار تبحر نداشته باشد.

توجه: اگرچه لیزر موهای زائد واژن بی خطر است اما اگر باردار هستید این ریسک را نکنید و درمان را به بعد از دوران بارداری موکول نمائید.

عوارضی که در بالا ذکر شد کاملا طبیعی بوده و معمولا ۱ الی ۲ روزه این علائم از بین می رود و به مرور موهای زائد شروع به نازک شدن و کم شدن می کنند.

لیزر بیکینی

در ناحیه شرمگاهی که با مو پوشانده شده است و این موها علاوه بر زائد بودن باعث ایجاد تعریق شده و همچنین تاثیر منفی در روابط جنسی شما نیز خواهد گذاشت. استفاده از تیغ در این ناحیه می تواند بعدا شما را دچار مشکلات پوستی از قبیل قرمزی پوست، جوش زدن، عفونت و دون دون شدن پوست کند.

عوامل موثر در کاهش عوارض لیزر بیکینی

که در ادامه این مطلب بیشتر به این موارد اشاره خواهد شد.

مراقبت های قبل از لیزر بیکینی

برای انجام لیزر شما باید یک هفته قبل از لیزر قسمت مورد نظر را با تیغ بتراشید. توجه داشته باشید که از سایر راه ها مانند موم یا وکس و ….. استفاده نکنید زیرا ممکن است حین لیزر مشکلاتی را برای شما ایجاد نماید. همچنین تا یک ماه قبل از لیزر از انجام روش های رفع مو خودداری نمائید چون ریشه مو باید کاملا دست نخورده و سالم باشد تا لیزر بتواند آن را از بین ببرد. از دیگر موارد مراقبتی پاک کردن پوست از هرگونه لوسیون، پودر، عطر و …. می باشد.

پیش از مراجعه یادتان باشد استحمام کنید زیرا رعایت بهداشت حائز اهمیت است. به هیچ عنوان در معرض اشعه خورشید به منظور برنزه کردن قرار نگیرید زیرا باعث کاهش تاثیر لیزر و آسیب به پوست را مهیا می کند.

مراقبت های بعد از لیزر بیکینی

از موارد مهمی که باید بعد از لیزر انجام داد تا عوارض لیزر بیکینی به حداقل برسد پرهیز از دست زدن به ناحیه بیکینی می باشد زیرا ممکن است باعث خارش یا سوزش شود. از دیگر مراقبت ها استفاده نکردن از تیغ بعد از لیزر است اگرچه پس از گذشت دو الی سه هفته بعد از لیزر برای مراجعه بعد باید موهای خود را تیغ بزنید اما بلافاصله بعد از لیزر این کار را نباید انجام داد.

توجه: در طول درمان موهای زائد خود از اپیلاسیون، کندن مو، استفاده از کرم های رفع موهای زائد یا الکترولیز جدا خودداری نمائید.

آیا لیزر بیکینی باعث ایجاد سرطان می شود؟

اگر بدانیم لیزر چیست و مکانیسم عمل کردن آن به چه گونه ای است می توانیم جواب این سوال را دریابیم.   در این روش پرتوهای غیر یونیزه به بخشی از پوست که کمتر از یک میلی متر است با طول موج خاص تابیده می شود و موهای زائد را از بین می برد که این پرتوها به رنگ دانه های مو گرما می دهند و فولیکول های ناحیه لیزر شده در اثر گرما تخریب می شود و درواقع هیچ آسیبی به بافت های اطراف یا تخمدان ها وارد نمی شود و فقط فولیکول مو مورد هدف قرار می گیرد پس از این بابت نگران نباشید.

سخن پایانی

نکته ای که هنگام لیزر اندام تناسلی باید مد نظر داشته باشید این است که این کار را در یک مرکز زیبایی تمیز و مجهز با افراد متبحر انجام دهید تا عوارض لیزر بیکینی به حداقل برسد زیرا کار کردن با دستگاه لیزر کار هرکسی نبوده و باید میزان دمای دستگاه متناسب با انواع پوست ها تنظیم شود تا سوختگی ایجاد نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *