لیزر موهای زائد بیکینی جایگزین بسیار مناسبی برای اپیلاسیون بیکینی، شیو کردن (shave) یا همان تراشیدن موهای زائد بیکینی  با تیغ و سایر روش های حذف موهای زائد بدن است و در صورتی که این روش درمانی توسط فرد متخصص انجام شود بدون عوارض و خطر است. اما در صورتی که لیزر بیکینی با فرکانس نامناسب، در مراکز نامعتبر و توسط افراد غیرمتخصص و بدون توجه به نوع پوست فرد انجام شود عوارضی مانند سوختگی پوست، ایجاد لکه های تیره روی پوست و … را به همراه خواهد داشت.معمولا دو جلسه پس از لیزر بیکینی؛ موهای ناحیه نازک تر و کم پشت تر می شوند اما برای اینکه به نتیجه مطلوب برسیم نیاز است که در فواصل زمانی معین شده توسط پزشک، بین ۶ الی ۸ جلسه لیزر انجام شود تا بهترین نتایج را از این روش دریافت کنید.

لیزر موهای زائد بیکینی

لیزر بیکینی چیست؟

ناحیه شرمگاهی با مو پوشانده شده است که این موها علاوه بر اینکه زائد هستند بلکه مشکلاتی مانند تعریق و تاثیرات منفی در رابطه جنسی را به همراه دارند. زنان بسیاری سعی می کنند به صورت مداوم با استفاده از ژیلت این ناحیه را اصلاح کنند که علاوه بر اینکه این کار بسیار خسته کننده است بلکه استفاده مداوم از ژیلت می تواند به پوست بدن فرد آسیب وارد کند که یکی از شایع ترین این مشکلات پوستی قرمزی و ایجاد جوش در این ناحیه است.

یکی از جدیدترین و بهترین روش ها برای رهایی از شر موهای زائد بیکینی در سراسر جهان لیزر بیکینی است و در بین زنان نیز طرفداران بسیار زیادی دارد و علت استقبال بانوان از این روش اثرات بلند مدت آن است.

لیزر بیکینی معمولا در چندین جلسه انجام می شود و پزشک متخصص به نسبت پوست فرد مناسب ترین دستگاه را برای لیزر موهای زائد بیکینی انتخاب می کند و توسط این دستگاه میزان مشخصی از اشعه لیزر را برای رفع موهای زائد ناحیه بیکینی می تاباند. موها پس از گذشت چند جلسه نازک تر می شوند و به مرور از بین می روند و برخلاف تبلیغاتی که می شود نمی توان گفت این روش یک روش دائمی برای حذف موهای زائد بدن است بلکه در این روش بسته به نوع پوست فرد ۸۵ درصد از موهای زائد از بین می روند.

پس از انجام لیزر بیکینی می توانید فعالیت های روزانه خود را ادامه دهید و نیاز به مراقبت خاصی ندارد و تنها باید چندین نکته را رعایت کنید که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

عوارض لیزر موهای زائد بیکینی

تمامی روش های درمانی عوارض مختص به خود را دارند که لیزر بیکینی نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که چنانچه هر روش درمانی به شکل صحیح و اصولی انجام شود هیچ خطری را به دنبال نخواهد داشت، بنابراین در صورتی که پزشک یا اپراتوری که لیزر بیکینی را انجام می دهد به تکنیک های صحیح لیزر و دستگاه شناخت نداشته باشد ممکن است خطرات بسیاری فرد را تهدید کند.

شیو کردن مکرر بیکینی و استفاده از تیغ یا ژیلت می تواند باعث قرمزی پوست، ایجاد زخم، ایجاد عفونت پوستی و در صورت عدم رعایت بهداشت باعث ایجاد تبخال یا زگیل تناسلی شود. همچنین از جمله عوارض مشهود استفاده از تیغ به صورت مکرر ایجاد جوش و موهای زیر پوستی است. اما لیزر هیچ کدام از این عوارض را به دنبال ندارد و این مساله می تواند مهر تاییدی بر بدون خطر بودن لیزر موهای زائد باشد.

از جمله عوارض احتمالی لیزر بیکینی عبارتند از:

نکته: تمامی عوارض لیزر بیکینی موقت هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین خواهند رفت.

بسیاری از افراد بر این باور هستند که به دلیل اینکه اشعه لیزر به اندام های داخلی و سلول های بدن نفوذ می کند می تواند باعث ایجاد ناباروری شود، که کاملا غلط است. چرا که تحقیقات مختلف در دنیا نشان داده است که این اشعه ها تنها به ریشه موهای زائد تابانده می شوند و به هیچ وجه به سلول ها یا اندام های داخلی نفوذ پیدا نمی کنند.

هزینه لیزر موهای زائد بیکینی

کلینیک های زیبایی و مراکز درمانی برای محاسبه هزینه لیزر موهای زائد بیکینی روش های متفاوتی دارند و از آنجا که این روش درمانی در یک جلسه انجام نمی شود، بنابراین نمی توان قیمت دقیق و مشخصی را برای آن اعلام کرد و برای اطلاع از هزینه لیزر بیکینی بهتر است یک جلسه مشاوره با پزشک آن مجموعه داشته باشید تا پس از بررسی نوع پوست شما بتواند هزینه دقیقی را به شما اعلام کند.

مراقبت ‌های قبل و بعد از لیزر موهای زائد بیکینی

چنانچه می خواهید از لیزر بیکینی بهترین نتایج را دریافت کنید؛ باید به مراقبت های قبل و بعد از لیزر موهای زائد توجه داشته باشید. از جمله مراقبت های قبل از لیزر بیکینی عبارتند از:

اقداماتی که بعد از لیزر بیکینی باید انجام دهید:

آیا لیزر بیکینی باعث سرطان می شود؟

اگر با لیزر موهای زائد و مکانیسم عمل آن آشنا باشید، قطعا پاسخ این سوال را می دانید. در این روش درمانی پرتوهای غیر یونیزۀ لیزر (این پرتوها با پرتوهای یونیزه کننده هسته ای و اشعه ایکس که سرطان زا هستند، متفاوت است) تنها به سطح پوست تابانده می شوند و با گرمایی که به رنگ دانه های ملانینی مو و فولیکول های مو تابانده می شود، باعث تخریب و از بین رفتن موهای زائد می شود.

از آنجا که طول اشعه لیزر بسیار کوتاه است، بنابراین هیچ آسیبی به بافت های اطراف وارد نمی کند و تنها فولیکول های مو را هدف قرار می دهد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده بی خطر بودن لیزر موهای زائد را تایید کرده است.

آیا لیزر بیکینی باعث نازایی می شود؟

همان طور که گفتیم؛ اشعه های لیزر تنها فولیکول های مو را هدف قرار می دهد و به سایر بافت های اطراف هیچ آسیبی وارد نمی کند. طول موج لیزرهایی که برای از بین بردن موهای زائد برای همیشه استفاده می شود کمتر از یک میلی متر است و هیچ گونه برخوردی با تخمدان ها و رحم نخواهد داشت و در نتیجه لیزر بیکینی باعث نازایی و ناباروری نخواهد شد.

البته لازم است این نکته را خاطر نشان کنیم که؛ اگر لیزر بیکینی توسط فرد غیرمتخصص انجام شود، می تواند بسیار خطرناک باشد. چرا که استفاده از لیزر با درجه نامناسب و بدون در نظر گرفتن رنگ و نوع پوست می تواند باعث سوختگی پوست یا ایجاد لکه های تیره روی پوست شود.

تعداد جلسات لیزر موهای زائد بیکینی

بسته به نوع پوست فرد اصولا پس از جلسه ششم تا هشتم، رشد موها تا ۸۰ درصد کاهش پیدا می کند. لیزر ناحیه بیکینی در ۸ الی ۱۰ دقیقه قابل انجام است و بسته به نوع پوست هر فردی از هر جلسه تا جلسه بعدی بین ۳۰ الی ۴۵ روز فاصله است.

چرخه رشد مو سه فاز دارد که شامل آناژن، کاتاژن و تلوژن است و لیزر مو زمانی موثر است که رشد مو در مرحله آناژن باشد. مو در این فاز در حال رشد است و به همین دلیل به تعداد جلسات متعدد و پشت سر هم نیاز داریم، چون در هر جلسه تمامی فولیکول های مو همزمان در مرحله آناژن قرار ندارند. تعداد جلسات لیزر تا جایی ادامه پیدا می کند که تمام فولیکول های مو؛ زمانی که در مرحله آناژن قرار دارند، توسط لیزر از بین روند.

معمولا پس از دو جلسه لیزر؛ موهای زائد ناحیه نازک تر و کم پشت تر می شوند، اما برای اینکه رشد موهای زائد ناحیه متوقف شوند نیاز است که تمامی دوره ها را طبق برنامه انجام دهید.

لیزر بیکینی آقایان چگونه است؟

لیزر بیکینی هم در آقایان و هم در بانوان قابل انجام است و از آنجا که موهای زائد آقایان بسیار ضخیم تر از خانم ها است انجام روش هایی مانند اپیلاسیون بسیار دردناک خواهد بود و به همین دلیل لیزر موهای زائد را ترجیح می دهند.

لیزر موهای زائد چه در بانوان و چه در آقایان؛ برای افرادی که دارای پوست روشن و موهای تیره هستند، موثرتر خواهد بود. اختلاف غلظت ملانین در این افراد بیشتر بوده و اثربخشی لیزر نیز بسیار بیشتر خواهد بود. البته این بدین معنی نیست که لیزر موهای زائد برای افرادی که موهای خاکستری، بلوند یا قرمز دارند موثر نیست، بلکه این افراد ممکن است به تعداد جلسات بیشتری برای لیزر نیاز داشته باشند.

آیا نتیجه لیزر بیکینی دائمی است؟

در واقع هدف از لیزر موهای زائد کاهش رشد موها است و نه حذف دائمی موهای زائد. لیزر فولیکول های مو را هدف قرار می دهد و باعث کاهش رشد مو در ناحیه و در نهایت توقف رشد مو می شود. اما ممکن است در اثر تغییرات هورمونی و یا حتی تغییرات وزنی، فولیکول های تازه به وجود بیایند و تارهای جدید مو در آنجا رشد کنند. به همین دلیل توصیه می شود پس از اتمام جلسات لیزر، سالانه یکبار لیزر را انجام دهید تا فولیکول های جدید احتمالی از بین بروند.

اپیلاسیون بهتر است یا لیزر؟

برای اینکه به این سوال پاسخ دهیم بهتر است این دو روش را با یکدیگر مقایسه کنیم:

سخن پایانی

لیزر موهای زائد بیکینی یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن موهای زائد برای همیشه این ناحیه است. فرد پس از ۲ جلسه لیزر بیکینی متوجه تغییرات شگرف این روش و کم پشت تر شدن موهای ناحیه خواهد شد که برای دستیابی به نتایج بهتر بسته به نوع پوست فرد نیاز است بین ۶ الی ۸ جلسه لیزر انجام شود. پس از اتمام جلسات درمانی حدود ۸۵ درصد از موهای زائد ناحیه تناسلی از بین خواهند رفت و حذف دائمی موهای زائد به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.

در واقع لیزر بیکینی در صورتی که در یک مرکز معتبر و توسط پزشک حاذق انجام گیرد یکی از کم تهاجمی ترین روش ها برای اصلاح موهای ناحیه تناسلی است. مرکز زیبایی ما با بهره مندی از بهترین دستگاه ها و بهترین پزشکان کلیه خدمات زیبایی و درمانی اعم از لیزر موهای زائد را انجام می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *