ژل آکرومیس برای جای جوش

از جمله مشکلاتی که اغلب افراد به ویژه نوجوانان با آن دست و پنجه نرم می¬کنند؛ بروز جوش و آکنه روی پوست است. این مشکل که از شیوع بالایی برخوردار است؛ به علت مسدود شدن فولیکول¬های موی زیر پوست و منافذ پوست با سلول¬های مرده یا چربی و در نهایت ایجاد سم توسط باکتری¬ها در این نواحی اتفاق می¬افتد. استفاده از ژل آکرومیس برای جای جوش بسیار مؤثر واقع می¬شود و در واقع با وجود عوارض ژل آکنومیس، این ژل یکی از روش¬های تأثیرگذار برای مبارزه با جوش¬های صورت به شمار می¬رود.


best-uterine-cancer-specialist

ژل آکرومیس برای جای جوش چه کاربردی دارد؟

امروزه یکی از روش¬های مؤثر برای از بین بردن جوش و جای جوش استفاده از ژل آکنومیس یا آکرومیس است. نکته قابل توجه در مورد ژل آکرومیس برای جای جوش ، این است که این ژل در واقع جوش را در صورت بروز و شکل¬گیری برطرف می¬سازد اما جوش نهفته را نگه می¬دارد. پزشکان توصیه می¬کنند قبل از استفاده از هر محصولی برای از بین بردن جای جوش¬، ابتدا با مراجعه به بهترین دکتر برای درمان جای جوش علت آن را کشف کنید تا بتوانید از بروز دوباره آن¬ها جلوگیری کنید.
قابل توجه است که در اغلب مواقع یک مشکل مانند عدم مراقبت صحیح از پوست یا بیماری داخلی منجر به شکل¬گیری این جوش¬ها می‌شود. جوش امکان دارد؛ بیمار را در بزرگسالی درگیر کند که به طور معمول ریشه در مشکلات داخلی بدن دارد. در چنین صورتی با استفاده از ژل آکرومیس برای جای جوش ممکن است به درمان قطعی نرسید.
شما می¬بایست برای درمان و کشف علت بروز جوش¬ها، در ابتدا و قبل از انجام هر درمان خودسرانه‌ای به یک متخصص پوست خوب و باتجربه مراجعه کنید. باید بدانید که با وجود مناسب بودن قیمت ژل آکنومیس برای جای جوش، در صورت استفاده خودسرانه ممکن است دچار عوارض آن شده و آسیب بیشتری به پوستتان وارد کنید. در این مطلب همراه ما باشید تا نحوه استفاده از ژل آکنومیس و میزان تاثیر شگفت انگیز آن بر پوست را به شما بگوییم.
آکنومیس در واقع با نام کلیندامایسین فسفات معرفی می¬شود و به عنوان پماد، ژل و محلول مورد استفاده قرار می¬گیرد. این ژل در اصل یک لایه بردار بسیار خوب برای جوش و جای جوش است که به طور معمول، هر شب یا یک شب در میان، به مقدار سه عدسی مورد استفاده موضعی قرار می¬گیرد.
این دارو را می¬بایست در ناحیه جوش بمالید. از آکنومیس برای درمان جوش¬های روی بازوها نیز استفاده می-کنند. این دارو با مهار کردن باکتری¬های پروتئینی روی سطح ریبوزوم، باکتری¬ها را از بین می¬برد. در صورتی که آکنه ولگاریس یا آکنه شدید دارید، آکنومیس پیشنهاد خوبی برای درمان است. تحقیقات نشان داده است که استفاده از ژل آکنومیس یا کلیندامایسین فسفات به میزان یک درصد، با یک بار استفاده در روز می¬تواند ضایعات پوستی شما را تا 50 درصد کاهش دهد.
گفتیم که این ماده نوعی آنتی بیوتیک قوی برای پیشگیری از انتشار و رشد باکتری¬ها است. این دارو در واقع با کاهش باکتری¬ها و از بین بردن اثرات آن¬ها باعث جلوگیری از ایجاد جوش¬¬های روی پوست می¬شود. بعضی از بیماران تمایلی به مصرف آنتی بیوتیک¬های شیمیایی خوراکی برای درمان جوش و جای جوش ندارند.
به این علت که به طور کلی این آنتی بیوتیک¬ها، باکتری¬های مفید بدن را نیز از بین می¬برند. اما این آنتی بیوتیک¬های موضعی مانند ژل آکرومیس برای جای جوش، باکتری¬های ناحیه مورد نظر را مورد هدف قرار می¬دهد و تهدیدی برای باکتری¬های مفید بدن شما به شمار نمی¬روند.

 

جوش زدن چه علت¬هایی دارد؟

چند عامل اصلی ممکن است باعث ایجاد جوش شوند. مهم‌ترین عوامل جوش زدن در واقع، تولید بیش از حد و بسیار زیاد چربی در پوست، بسته شدن منافذ پوست و عوامل ژنتیکی است. هرچند واکنش‌ بدن شما نیز نسبت به هورمون‌ها، می‌تواند علت جوش‌های صورت‌ شما باشد. علل هورمونی جوش عبارتند از:

1. تغییر هورمون‌ها در چرخه قاعدگی.
2. مصرف قرص‌ ضد بارداری خوراکی.
3. عدم تعادل هورمونی.
4. اختلالات سیستم غدد بدن.

علل غیر هورمونی جوش عبارتند از:

1. رژیم غذایی.
2. کمبود ویتامین و مواد مغذی ضروری بدن.
3. استرس.
4. ژنتیک.
5. بیماری‌های گوارشی.
6. بهداشت ضعیف.
7. سیستم ایمنی ضعیف.

مواردی دیگری که ممکن است علت جوش زدن صورت شوند، عبارتند از:

1. تماس محصولات آرایشی مربوط به مو با پوست صورت.
2. زدودن مو‌های صورت با روش¬های غیر صحیح
3. استفاده از محصولات متعدد و نامناسب مراقبت از پوست.
4. استفاده بسیار زیاد و بیش از حد از ضد آفتاب‌.
5. رژیم غذایی سرشار از غذا‌های فرآوری شده.
6. باکتری‌های گوشی موبایل
7. استفاده از محصولات آرایشی نامرغوب

 

تأثیر گذاری ژل آکرومیس برای جای جوش چگونه است؟

آکنومیس در واقع با خاصیت آنتی بیوتیکی خود باعث از بین رفتن پوسته باکتری¬هایی که به وجود اورنده آکنه هستند میشود و در نهایت آن¬ها را نابود میکند. گرچه استفاده از این دارو به صورت مداوم، جلوی تکثیر باکتری¬ها را نمی¬گیرد و به تدریج موجب از بین رفتن جوش و آکنه و پیشگیری دائمی از ایجاد جوش¬های جدید نمی¬شود.
در حالی که علت ایجاد جوش صورت مشکلاتی بجز التهاب و عفونت¬های باکتریایی باشد؛ آکنومیس در درمان آن تاثیری ندارد. از طرفی آکنومیس فقط قادر است به طور موقت مشکل شما را رفع کند. جالب است بدانید که پزشکان این دارو را در درمان عفونت¬های استخوانی و باکتریایی واژن نیز تجویز می¬کنند.
قابل توجه است که مصرف این دارو برای افرادی که در شرایطی مانند بارداری یا شیردهی هستند؛ به هیچ وجه توصیه نمی¬شود. زیرا این دارو حاوی ترکیبات مؤثر بسیاری است که می‌تواند مشکلاتی را در این شرایط به وجود آورد.

 

ژل آکرومیس برای جای جوش چگونه مصرف می¬شود؟

مصرف ژل آکنومیس به دستور پزشک وابسته است؛ زیرا به طور معمول آنتی بیوتیک¬ها در صورتی که در زمان مشخص و دفعات مشخصی مصرف نشوند؛ تأثیر چندانی ندارند. مصرف معمولی برای مصرف آکنومیس در واقع به صورت روزانه است.
البته باید بدانید که مقدار مصرف دارو با توجه به بدن بیمار و در نظر گرفتن شدت عارضه، امکان دارد متغیر باشد. از استفاده این دارو برای تمام صورت باید اجتناب کنید و ژل آکرومیس برای جای جوش را تنها در نواحی دچار عارضه مورد استفاده قرار دهید. مصرف دارو را باید تا پایان دوره درمان به صورت مرتب ادامه دهید و درمان خود را تمام کنید.
معمولاً چند ماه طول می¬کشد تا اثر کامل دارو را مشاهده کنید. پیشنهاد می¬شود که پیش از هر بار مصرف آکنومیس، صورت خود را با شوینده مناسب پوست خود بشویید و پس از مصرف از کرم مرطوب کننده برای پوست خود استفاده کنید. از شستن پوست با آب خیلی سرد یا گرم اجتناب کنید.
این کار ممکن است؛ آکنه شما را تحریک کند. شما در حین استفاده از دارو می¬بایست از شستن بیش از حد صورت یا مصرف بیشتر از دوز تجویز شده خودداری کنید. باید بدانید که این کار روند بهبودی را سریع¬تر نمی¬کند؛ بلکه امکان دارد پوست را تحریک کند.
همچنین از مصرف همزمان کلیندامایسین یا آکنومیس با اریترومایسین خودداری کنید. در واقع مصرف این دو به صورت همزمان، اثرات یکدیگر را خنثی می¬کند. برخی اوقات برای درمان جوش، علاوه بر آنتی بیوتیک به محصولات دیگری نیز نیاز دارید؛ برای تشخیص این موضوع باید با پزشک خود مشورت کنید. در صورتی که پس از استفاده از آکنومیس سوزش، خارش یا عوارض دیگر را تجربه کردید؛ می¬بایست مصرف آن را قطع کرده و با مشاور پوست خود تماس بگیرید.

عوارض ژل آکنومیس چیست؟
هر دارو با وجود اثرات مثبت آن، ممکن است یک سری عوارض جانبی هم ایجاد کند. برخی اوقات این عوارض ناشی از واکنش دفاعی بدن به داروی جدید است و به مرور از بین می¬رود. گاهی اوقات ممکن است با مصرف این دارو شاهد عوارض ژل آکنومیس به صورت خفیف باشید؛ قرمزی، خارش و خشکی پوست از این عوارض هستند.
باید توجه داشته باشید که این عوارض موقتی هستند و می‌توان آن¬ها را با مرطوب‌کننده‌های حاوی ترکیبات تسکین‌دهنده، التیام بخشید. اما اگر مشکلات شما شدید شده و عوارض ژل آکنومیس را بیش از حد معمول تجربه کردید؛ با پزشک خود در مورد ادامه یا توقف مصرف دارو صحبت کنید.
این دارو در واقع حاوی یکی از قوی¬ترین آنتی بیوتیک¬ها به نام کلیندامایسین است. به همین علت ممکن است برای بسیاری از بیماران، عوارض زیادی داشته باشد. البته عوارض ژل آکنومیس حداکثر تا دو هفته دوام خواهند داشت و به مرور رفع می¬شوند. بعضی از عوارض ژل آکنومیس برای این افراد شامل مواردی مانند التهاب، قرمزی، سوزش، خشکی، خارش و کهیر است.
لازم به ذکر است که از عوارض ژل آکنومیس می¬توان ایجاد انواع حساسیت دارویی در برخی افراد مستعد را نیز بیان کرد. شما می¬بایست در صورت تجربه علائم مسمومیت دارویی با مصرف کلیندامایسین، عوارض ژل آکنومیس را جدی بگیرید. این موارد شامل تب، جوش¬های زیاد، درد¬های عضلانی در صورت یا بدن، متورم شدن غدد لنفاوی گلو، کبودی غیرعادی و زرد شدن چشم¬ها یا پوست است. در صورت مشاهده این علائم می¬بایست سریع به بیمارستان مراجعه کنید.

نحوه استفاده از ژل آکنومیس و مراقبت از آن در خانه به چه صورت است؟

نحوه استفاده از ژل آکنومیس همانطور که پیشتر هم گفته شده به تجویز پزشک بستگی دارد. طبق دستور پزشک دوز دارو و مصرف روزانه¬ آن مشخص می¬شود. شما می¬بایست پس از آگاهی از دوز دارو و نحوه استفاده از ژل آکنومیس توسط پزشک، مقدار بسیار کمی از ژل را روی نقاط دچار آکنه و جوش قرار دهید و پس از زمانی که طبق دستور پزشک روی پوست قرار دادید؛ صورت خود را با آب ولرم بشویید و از نرم کننده مناسب پوست خود استفاده کنید.
پزشک در واقع با توجه به شدت جراحت، مقدار مصرف ژل و تعداد نوبت استفاده در روز را برای شما تعیین می¬کند. به طور معمول شما می¬بایست به صورت یک روز در میان، ژل آکرومیس برای جای جوش را استفاده کنید. بسته به شدت آکنه¬ها و واکنش بیمار به دارو، مدت زمان درمان جوش¬ها، ممکن است از 2 ماه تا یک سال متغیر باشد. در بعضی از موارد، دوره درمان می¬تواند تا دو سال نیز طول بکشد.
آکنومیس در واقع با کاهش باکتری‌ها باعث عدم تشکیل آکنه بر روی پوست می‌شود. نحوه نگهداری ژل موضعی آکنومیس نیز به این صورت است که دارو باید در دمای پایین¬تر از ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود و از یخ زدگی محافظت گردد. همچنین باید به دور از دسترس اطفال باشد.

 

جایگزین مناسب ژل آکرومیس برای جای جوش چیست؟

طبق دستور پزشک جایگزین مناسب ژل آکرومیس برای جای جوش بسته به شرایط و شدت جوش¬های هر بیمار متفاوت است. اما یکی از مواردی که پزشکان برای بیشتر بیماران توصیه می¬کنند؛ استفاده مداوم از صابون صورت و بدن آووکادو فوراور است.
این صابون در واقع به دلیل وجود عصاره آووکادو علاوه بر پاکسازی کردن عمیق پوست، پوست شما را مرطوب می¬کند. بنابراین برخلاف بسیاری از صابون¬های دیگر، پوست شما پس از استفاده از این صابون خشک و زبر نمی¬شود. در صورتی که به دنبال جایگزین مناسبی برای ژل آکرومیس هستید؛ باید بدانید که با استفاده از این صابون، علاوه بر پاکسازی عمیق پوست و تمیز شدن پوست از بسیاری از آلودگی¬ها و باکتری¬ها، لطافت و رطوبت طبیعی پوست را نیز تجربه خواهید کرد.
کرم یا قرص پروپولیس نیز علاوه بر استفاده از صابون آووکادو، جایگزین مناسبی برای ژل آکنومیس به شمار می¬رود. این دارو شیمیایی نیست و عوارض آکنومیس و دیگر داروهای شیمیایی را ندارد و شما می¬توانید بدون نگرانی بابت عوارض احتمالی داروهای شیمیایی این دارو را بعد از مشورت با متخصص برای از بین بردن جوش و جای جوش مورد استفاده قرار دهید.
داروی دیگری که به عنوان جایگزین آکرومیس شناخته می¬شود؛ کرم یا قرص بره موم است. این محصول نیز جایگزین خوبی برای از بین بردن آکنه است. این دارو نیز یک ماده شیمیایی نیست و عوارض جانبی آکنه و سایر داروهای شیمیایی را ندارد.
بعضی از بیماران که به دلیل مشکلات هورمونی، مشکلات گوارشی، یبوست و کیست تخمدان از جوش و آکنه به صورت مداوم رنج می¬برند؛ می¬بایست با رعایت کردن رژیم غذایی مناسب و مصرف مکمل¬های غذایی مرتبط با بیماری خود، جوش و آکنه همیشگی که از عوارض بیماری آن¬ها محسوب می¬شود خداحافظی کنند.

 

موارد منع مصرف ژل اکونومیس چیست؟

ژل آکنومیس نیز مانند بسیاری از دارو¬های دیگر موارد منع مصرف دارد. با توجه به این نکته که این ژل در واقع یک آنتی بیوتیک بسیار قوی محسوب می¬شود؛ پزشکان مصرف ژل آکرومیس برای جای جوش را در بسیاری از موارد توصیه نمی¬کنند. برای مثال، اگر شما حساسیت¬های پوستی دارید و یا درگیر بیماری¬های زمینه¬ای مانند دیابت یا بیماری¬های قلبی عروقی هستید؛ بهتر است قبل از استفاده از ژل آکنومیس با پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما ممکن است با توجه به شرایط شما، مصرف داروی دیگری را برای شما مناسب¬تر بداند. قابل توجه است که زنان باردار یا شیرده به هیچ عنوان نباید از این دارو استفاده کنند. زیرا مقادیر بالای آنتی بیوتیک موجود در دارو، ممکن است خطرناک باشد.

 

قیمت ژل آکنومیس برای جای جوش چقدر است؟

قابل توجه است که بدانید با وجود کارایی و تأثیر بسیار زیاد این دارو، قیمت ژل آکنومیس برای جای جوش بسیار مقرون به صرفه است. این دارو در واقع در لوله و تیوپ¬های 30 گرمی تولید می¬شود و دارای رنج قیمتی بین 50 تا 100 هزار تومان است.
یک تیوپ ژل آکرومیس برای جای جوش شما به طور معمول برای مصرف حدود سه ماه کافی بوده که نسبتاً مقرون به صرفه در نظر گرفته می¬شود. علاوه بر مناسب بودن قیمت ژل آکنومیس برای جای جوش، دسترسی و تهیه این دارو نیز بسیار آسان است. شما می¬توانید در اکثر داروخانه¬های معتبر این دارو را یافته و خریداری کنید.

 

بعد از استفاده از ژل آکنومیس چه مراقبت¬هایی لازم است؟

در حین درمان و استفاده از ژل آکرومیس برای جای جوش ، مراقبت کردن از پوست بسیار اهمیت دارد. دقت کردن در استفاده از روتین پوستی و توجه در انجام مراقبت¬های پوستی به صورت مداوم یاری دهنده درمان شما خواهد بود. با توجه به این نکته که ژل آکرومیس در واقع یک لایه بردار قوی نیز به شمار می¬رود؛ پوست شما و نقاط آکنه بسیار نازک و حساس می¬شوند و رسیدگی به آن¬ها در حین درمان یک امر ضروری به شمار می¬رود. استفاده منظم از ضد آفتاب مناسب در زمان درمان آکنه با ژل آکرومیس بسیار توصیه می¬شود.
از یاد نبرید که قبل و بعد از مصرف ژل آکرومیس، می¬بایست صورت خود را با آب ولرم بشویید و پس از شستن صورت با پاک کننده مناسب، باید از مرطوب کننده استفاده کنید. در برخی موارد آکونومیس امکان دارد با سایر داروها تداخل داشته باشد و باعث مسمومیت یا بروز عوارض ژل آکنومیس شود.
بنابراین، توصیه می¬شود قبل از استفاده از داروهای دیگر به همراه ژل آکرومیس برای جای جوش حتما با پزشک خود مشورت کنید. یک پزشک آگاه به صورت کامل تمام مراقبت¬هایی که پوست شما در حین درمان جای جوش با ژل آکرومیس نیاز دارد را با حوصله و با توجه به شرایط شما برایتان توضیح می¬دهد.

سخن آخر

در این مطلب سعی شد این آگاهی را به شما بدهیم که آکنومیس چیست و چه تاثیری روی جوش‌های صورت شما دارد. در واقع آکنومیس نوعی داروی ترمیم پوست است که با نام کلیندامایسین فسفات نیز شناخته می‌شود. این محصول به صورت پماد، ژل و محلول مورد استفاده قرار می‌گیرد.
ژل آکرومیس برای جای جوش یک لایه بردار بسیار خوب و مناسب برای جوش‌ و جای جوش بوده که به طور معمول و با تجویز پزشک هر یک شب درمیان به مقدار سه عدس روی ناحیه جوش و آکنه مورد استفاده قرار می¬گیرد.
بسیار مهم است که ژل آکرومیس را به صورت دقیق روی ناحیه مورد نظر بمالید و از مورد استفاده قرار دادن آن برای تمام صورت خودداری کنید. آکنومیس برای جوش‌هایی که روی بازوها وجود دارند نیز استفاده می‌شود. با وجود خفیف و احتمالی بودن عوارض ژل آکنومیس، این محصول یکی از روش¬های نوین و مؤثر درمان جوش¬ها و آکنه¬های صورت به حساب می¬آید.
در این مطلب گفته شد که آکنومیس جوش را نهفته نگه می¬دارد و درمان قطعی جوش نیست. پس توصیه می‌کنیم که قبل از مصرف آکنومیس، حتما پیگیر یافتن علت بروز جوش¬ها توسط متخصص باشید. مشاورین و متخصصین ما می¬توانند برای خرید و سفارش این محصول بعد از ارزیابی مشکلات پوستی شما به شما کمک کنند. در صورت تمایل در بخش تماس با ما با مشاورین مرکز ما در ارتباط باشید.