جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش

برخی از جوش‌هایی که گاهی اوقات به علل مختلف مهمان پوست ما می‌شوند، پس از آن که از بین رفتند، اثرات ناخوشایندی از خود بر روی پوست بر جای می‌گذارند. برخی از جای جوش‌ها به قدری عمیق و آزار دهنده هستند که نمی‌توان آن‌ها را با روش‌های عادی و معمولی برطرف نمود. در چنین شرایطی است که مقوله‌ای به نام جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش توسط بهترین دکتر برای درمان جای جوش مطرح می‌شود.‌ با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با این مقوله آشنا نموده و اطلاعات خوبی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

Facial-plastic-surgery-pimples

آنچه در این مقاله می خوانید :

آیا واقعاً انجام جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش لازم است؟

جوش‌هایی که بر روی پوست ما ایجاد می‌شوند، معمولاً خود به خود از بین رفته و هیچ اثری از آن‌ها باقی نمی‌ماند. اما اگر جوش شما بزرگ و التهابی باشد و یا شما آن را دستکاری کنید، ممکن است جای آن به صورت فرو رفتگی‌هایی بر روی پوست باقی بماند. خوشبختانه پیشرفت‌هایی که این روزها در علم پزشکی رخ داده، شاهد ابداع شیوه‌های مختلفی برای رفع جای آکنه هستیم.
اما گاهی اوقات اثرات به جا مانده از جوش‌ها، به قدری عمیق است که نمی‌توان آن‌ها را به راحتی درمان نمود. ممکن است برخی از بیماران، بسیاری از روش‌های درمانی را انجام داده و به موفقیت نرسیده باشند. در چنین شرایطی پزشک متخصص پوست شما، با مشاهده جای جوش‌ها و عمق آن‌ها، تصمیم به انجام عمل جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش می‌گیرند. شیوه های مختلفی برای انجام این عمل وجود دارد و ما در ادامه مطلب، در مورد هر کدام از آن‌ها برای شما عزیزان بیشتر خواهیم گفت.

 

به چه علت جای جوش ها بر روی پوست ما باقی می مانند؟

قبل از آن که مبحث خود را پیرامون جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش ادامه دهیم، اجازه دهید به یکی از سوالات مهمی که ذهن برخی از شما را به خود مشغول کرده پاسخ دهیم. علت آن که پس از درمان جوش‌ها، اثر برخی از آن‌ها بر روی پوست ما باقی می‌ماند چیست؟
پزشکان عقیده دارند این موضوع می‌توان به جنس پوست و سن برخی از افراد بستگی داشته باشد. علاوه بر این گاهی اوقات ممکن است بر روی پوست شما آلودگی‌هایی وجود داشته باشند که از طریق منافذ باز آن وارد پوست شوند. این آلودگی‌ها در ادامه باعث ملتهب شدن جوش می‌شوند. بدون شک یک جوش هر چقدر دارای التهاب بوده و اندازه بزرگ‌تری داشته باشد، پس از آن که از بین رفت، اثر ناخوشایندی از خود بر روی پوست باقی می‌گذارد.
علاوه بر این، برخی از افراد از وجود جوش بر روی پوست خود بسیار ناراحت هستند و همواره سعی می‌کنند به روش‌های مختلف، آن را از بین ببرند. پزشکان می‌گویند هر چقدر شما جوش خود را دستکاری نموده و آن را بترکانید، احتمال این که اثر عمیقی از آن بر روی پوست باقی بماند بسیار زیاد است. هر چقدر این برآمدگی‌ها عمیق‌تر و بزرگ‌تر باشند، درمان‌ آن‌ها نیز کار سخت و دشواری است.

 

در مورد هزینه جراحی پلاستیک صورت جای جوش چیزی می‌ دانید؟

بدون شک یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد، هزینه جراحی پلاستیک صورت جای جوش است. اثرات بر جای مانده از جوش بر روی صورت، به شدت بر روی زیبایی و اعتماد به نفس انسان تاثیر می‌گذارد. از یک طرف این موضوع آزار دهنده و از طرف دیگر هزینه های بالای عمل جراحی پلاستیک، باعث ایجاد دغدغه فکری برای بسیاری از بیماران می‌گردد.
در پاسخ به این سوال باید بگوییم پارامترهای بسیار زیادی وجود دارند که بر روی قیمت جراحی پلاستیک صورت جای آکنه تاثیر گذار هستند. به عنوان مثال اگر شما این عمل را در یک بیمارستان دولتی انجام دهید، هزینه آن کمتر از کلینیک‌های درمانی و زیبایی است. اما به شما پیشنهاد می‌کنیم قبل از آن که تصمیم به انجام این عمل بگیرید، ابتدا هزینه آن را تامین نموده و سپس به بهترین و معتبرترین کلینیک درمانی مراجعه کنید.
در این مراکز، تجهیزات و امکانات پیشرفته‌ای وجود دارند که متخصصان از طریق آن‌ها به شما برای رفع جای آکنه کمک می‌کنند. همچنین بسیاری از متخصصانی که در زمینه جراحی پلاستیک جای آکنه صورت مطرح هستند، این کلینیک‌های تخصصی را برای ارائه خدمات به بیماران خویش انتخاب می‌کنند. فراموش نکنید که در هنگام تامین قیمت جراحی پلاستیک صورت جای آکنه، حتماً مواردی مانند دستمزد جراح، هزینه دارو، ساعات بستری بودن در کلینیک و… را نیز در نظر بگیرید.

 

پیوند پوست برای جای جوش صورت؛ روشی موثر و کارآمد

یکی از انواع و اقسام جراحی‌ پلاستیک جای آکنه صورت، پیوند پوست است. البته پیوند پوست برای جای جوش صورت در مواقعی انجام می‌شود که هیچ کدام از روش‌های درمانی قبل در این زمینه پاسخگو نبوده باشند. این عمل معمولاً برای کسانی در نظر گرفته می‌شود که پوست صورت آن‌ها در حوادثی مانند تصادفات و آتش سوزی، آسیب دیده باشد. البته برخی از پزشکان، بر اساس میزان عمقی که جای جوش بر روی پوست دارد، ممکن است عمل پیوند پوست را به بیمار خویش پیشنهاد دهد.
در عمل پیوند پوست برای جای جوش، پزشک معالج قسمتی از پوست سالم بیمار را ( که معمولاً در قسمت پشت گوش اوست) برش داده و از آن برای پیوند به پوست صورت که در اثر جای آکنه آسیب دیده استفاده می‌کند. در این عمل، پوست به سرعت شروع به بهبودی پیدا کرده و خطر عفونت و وارد شدن باکتری به آن وجود ندارد.

با انواع روش‌ های جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش آشنا شوید.

این روزها در بسیاری از کلینیک‌های درمانی معتبر کشورمان، شاهد تجهیزات و امکانات گسترده‌ای هستیم. متخصصان از طریق این امکانات می‌توانند به راحتی اقدام به انجام عمل جراحی پلاستیک صورت جای آکنه نموده و این مشکل را برای همیشه برای بیماران خود درمان کنند. در ادامه مطلب قصد داریم شما را با انواع روش‌های جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش آشنا کنیم؛ خوشحال می‌شویم اگر همچنان به همراهی خود با ما ادامه دهید:

1. لایه برداری شیمیایی:
یکی از مهم‌ترین شیوه‌های جراحی پلاستیک صورت جای آکنه، انجام آن از طریق لایه بردار‌های شیمیایی است. ترکیبات این لایه بردار‌ها به گونه‌ای است که عمق جای آکنه‌ها را کاهش داده و به مرور زمان باعث ترمیم آن خواهد شد. برای انجام این عمل، ابتدا یک داروی شیمیایی را بر روی پوست قرار می‌دهند. ترکیبات این دارو به گونه‌ای است که یکی از لایه‌های بیرونی پوست را از بین می‌برد. با از بین رفتن این لایه، عمق جای آکنه‌ها کاهش پیدا کرده و پوست جدید، نرمی و طراوت بیشتری خواهد داشت.

2. درمان با لیزر:
در میان متداول‌ترین روش‌های جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش، باید به لیزر درمانی نیز اشاره نمود.‌ در این شیوه درمانی پزشکان با استفاده از دستگاه‌های قدرتمند و پیشرفته لیزر، شروع به تاباندن امواج گرمایی به پوست می‌نمایند. این امر به پوست کمک می‌کند تا در لایه‌های عمیق‌تر خود، شروع به کلاژن سازی نماید.
همان گونه که می‌دانید، کلاژن یکی از مهم‌ترین موادی است که پوست برای ترمیم آسیب‌های خویش، به آن نیاز دارد. علاوه بر این، لیزر لایه‌ای که بر روی سطح پوست وجود دارد را از بین می‌برد. البته پزشک امواج لیزر را به گونه‌ای تنظیم می‌کند که به بافت سالم پوست هیچ آسیبی وارد نمی‌شود.‌

3. درم ابریژن:
درم ابریژن نیز به عنوان یکی از شیوه‌های نوین برای درمان جای آکنه صورت به شمار می‌رود. در این شیوه درمانی، پزشک متخصص از یک ابزار که سرعت بالایی دارد، برای ساییدن پوست استفاده می‌کند. بدین صورت لایه خارجی پوست که بیش از پیش جای آکنه در آن مشخص است از بین می‌رود.
این فرایند هر نوع ناهماهنگی که بر روی پوست وجود دارد را از بین برده و یک پوست صاف و زیبا برای شما به ارمغان خواهد آورد. قبل از درمان، پزشک پوست شما را کاملاً بی حس نموده و با دستگاه‌های قدرتمند و پیشرفته‌ای، اقدام به از بین بردن لایه سطحی پوست شما می‌نماید. ممکن است نیاز به تکرار درم ابریژن برای چند هفته وجود داشته باشد. این موضوع به عمق آثار بر جای مانده از جوش بستگی دارد.

4. میکرونیدلینگ:
یکی دیگر از بهترین روش‌های جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش، باید از میکرونیدلینگ نیز نام برد. در این شیوه مدرن و موثر، ابتدا پزشک سوزن‌های بسیار ریزی را بر روی سطح پوست وارد می‌کند. با استفاده از این سوزن‌ها، سوراخ‌های بسیار ریزی بر روی پوست به وجود می‌آید. در نهایت پوست برای ساخت کلاژن تحریک شده و شروع به ترمیم بافت های آسیب دیده خود می‌کند. همچنین پوست با کلاژنی که با این روش به دست می‌آورد، می‌توانید لایه‌ای جوان و زیبا برای خود ساخته و جوانی را به ما هدیه کند.

5. تزریق فیلر:
در طول سال‌های اخیر، تزریق فیلر نیز به عنوان یکی از موثرترین راه‌های از بین بردن جای آکنه مطرح شده است. فیلرهایی مانند کالوژن، هیالورونیک اسید، چربی و… از آن دسته موادی هستند که توسط متخصص پوست به لایه‌های عمیق پوست تزریق شده و هر نوع ناهماهنگی را بر روی آن از بین می برند. البته بسیاری از این ژل‌ها، به علت این که از مواد کاملاً طبیعی ساخته می‌شوند، طی مدت زمان مشخصی جذب پوست می‌شوند. بنابراین بیمار باید دوباره برای تزریق فیلر به کلینیک مورد نظر مراجعه نماید.

6. پیوند پوست:
گاهی اوقات پزشکان پیوند پوست برای جای جوش را برای بیمار خویش انتخاب می کنند. در این روش درمانی، ابتدا قسمت کوچکی از پوست سالم بیمار برداشته شده و با پوست معیوب صورت جایگزین می‌شود. البته این شیوه معمولاً در مواقعی به کار می‌رود که سایر شیوه های درمانی، برای رفع جای آکنه، جواب نداده باشند.

 

آشنایی با انواع روش‌های لیفت صورت برای جای جوش

در قسمت‌های قبل شما را با انواع روش‌های جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش آشنا کردیم. در این قسمت می‌خواهیم در مورد لیفت صورت برای جای جوش به چند نکته کوتاه اشاره نموده و شما را با انواع روش های آن آشنا کنیم. در واقع لیفت صورت به شیوه های مختلفی انجام شده و در نهایت پوستی شاداب، جوان و زیبا در اختیار ما قرار می‌دهد. این روزها بسیاری از متخصصان پوست، به این موضوع پی برده اند که لیفت صورت برای جای جوش نیز بسیار موثر است. از جمله متداول‌ترین شیوه‌های لیفت صورت عبارتند از:

• لیفت صورت با روش هایفوتراپی
• لیفت صورت برای جای جوش با روش اندولیفت
• لیفت صورت با روش میکرونیدلینگ
• لیفت صورت با روش میکرودرم ابریژن
• لیفت صورت با روش لیزرRF فرکشنال
• لیفت صورت با روش آتیوا
• لیفت صورت از طریق تزریق بوتاکس
• لیفت صورت برای جای جوش به روش تزریق ژل

 

انواع جای جوش که بر روی پوست خود مشاهده می کنیم.

آثار بر جای مانده از جوش‌ها بر روی پوست ما، دارای انواع و اقسام مختلفی هستند. خوشبختانه با روش‌های نویت پزشکی، می‌توان به راحتی تمامی آثار جوش را از بین برد؛ یکی از بهترین نوع این روش‌ها، جراحی پلاستیک برای جای جوش است. ما قصد داریم در ادامه مطلب، شما را با انواع جای آکنه و آکنه که بر روی پوست ما باقی می‌مانند آشنا کنیم؛ خوشحال می‌شویم همچنان ما را همراهی کنید:
لکه‌های تیره: گاهی اوقات جوش‌ها پس از خوب شدن لکه‌های تیره‌ای را بر روی پوست ما بر جای می‌گذارند. اصلی‌ترین علت به وجود آمدن چنین لکه‌هایی، ترشح بیش از اندازه ملانین در پوست است. این ملانین توسط سلول‌هایی که دچار آسیب شده‌اند ترشح شده و اثر آن‌ها به صورت لکه قهوه‌ای بر روی پوست می‌ماند.
لکه‌های قرمز: زمانی که جوش‌های پوست شما به تازگی خوب شده‌اند، اثر به جا مانده از آن‌ها را به صورت لکه‌های قهوه‌ای مشاهده خواهید نمود. این لکه‌ها معمولاً پس از گذشت 6 ماه از روی پوست محو می‌شوند.
اسکار جای جوش: اسکارها در واقع بدترین آثاری هستند که از جوش‌ها بر روی پوست ما به وجود می‌آیند. در واقع زمانی که التهاب جوش خیلی زیاد باشد، بافت زیرین پوست آسیب دیده و به صورت فرورفتگی یا برآمدگی خود را نشان دهند داد.

 

مراقبت های پس از جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش

هر چند جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش، برای درمان این مشکل تاثیر بسزایی دارد، اما شما نباید از مراقبت‌های دوران نقاهت پس از این عمل غافل شوید. تفاوتی ندارد که پزشک شما چه روشی را برای رفع آثار بر جای مانده از جوش انتخاب کرده است؛ در هر صورت شما باید از خود به خوبی مراقبت کنید. این مراقبت‌ها به شما کمک خواهد کرد تا هر چه سریع‌تر به زندگی عادی برگشته و فعالیت‌های روزمره را آغاز کنید. در ادامه مطلب شما را با برخی از مهم‌ترین مراقبت‌های پس از جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش آشنا خواهیم کرد:

1. سعی کنید برای مدت زمان 2 هفته، از انجام ورزش‌ها و فعالیت‌های سنگین خودداری نمایید. همچنین برای شروع هر نوع ورزش و فعالیتی، از قبل با پزشک خود مشورت نمایید.
2. ممکن است در روزهای اول اندکی درد در قسمت صورت خود احساس کنید. البته این درد با توجه به شیوه‌ای که پزشک برای رفع جای آکنه از آن استفاده کرده متفاوت است. اما نگران نباشید، چرا که می توانید با کمک پزشک خود، به خوبی درد را مدیریت نموده و این دوره را به سلامت سپری کنید.
3. ممکن است پزشک برای جلوگیری از عفونت پوست شما، داروهای آنتی بیوتیک را برای شما تجویز نماید. سعی کنید این داروها را سر ساعت مصرف کرده و دوره درمان خود را کامل کنید.
4. اگر پس از عمل جراحی پلاستیک، عوارضی مانند کبودی، قرمزی، ورم یا خونریزی را در پوست صورت خود مشاهده نمودید، در اولین فرصت به نزد متخصص پوست و موی خود مراجعه نمایید. در بسیاری از مواقع، این عوارض طبیعی هستند و در طول چند روز اول، به کلی از یبن می‌روند. اما تداوم آن‌ها ممکن است باعث ایجاد مشکلات متعددی برای پوست شما گردد.
5. استعمال دخانیات و نوشیدن الکل، در روزهای اولی که به تازگی پوست صورت خود را جراحی کرده اید، اکیداً ممنوع است. چرا که روند بهبودی شما را با تاخیر مواجه خواهد کرد.
6. در روزهای ابتدایی که پوست خود را جراحی کرده‌اید، از قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید خودداری کنید.

سخن پایانی

از شما همراهان عزیز بسیار سپاسگزاریم که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید؛ ما با ارائه این مطالب تلاش کردیم شما را با جراحی پلاستیک صورت برای جای جوش آشنا کنیم. از لزوم انجام این عمل گفتیم و شما را با بهترین روش‌های درمانی برای رفع جای جوش آشنا کردیم. همچنین در مورد هزینه انجام این عمل و مراقبت‌هایی که پس از جراحی پلاستیک باید به آن عمل کنید اشاره کردیم.
در نهایت باید بگوییم هرگز اجازه ندهید اثرات بر جای مانده از آثار جوش، زیبایی چهره و همچنین اعتماد به نفس شما را تحت تاثیر قرار دارند. خوشبختانه این روزها کلینیک‌های درمانی و پزشکان متخصصی در دسترس خود داریم که می‌توانیم با کمک آن‌ها، جای جوش را از روی پوست خود از بین برده و دوباره زیبایی و شادابی را به آن بازگردانیم.