ماسک سیب زمینی برای جای جوش

ماسک سیب زمینی برای جای جوش در جهت کاهش التهاب و درمان جوش‌های قرمز و دردآور به شما کمک می‌کند .سیب‌زمینی به تنهایی دارای مواد مفید برای پوست همچون ویتامین گروه سی، پتاسیم و همین‌طور آنتی‌اکسیدان‌ها است و برای رفع جوش و ترمیم و شادابی بیشتر پوست تیز کارآمد است. اگر احساس می‌کنید نواحی از پوستتان آسیب دیده و یا جوش زده است، از سیب زمینی برای این کار استفاده کنید. از نظر بهترین دکتر برای درمان جای جوش استفاده از ماسک سیب‌زمینی برای درمان جوش‌های پوستی باید به صورت منظم و با تکرار هفتگی یا دو هفته یک بار صورت پذیرد.

Potato-mask-Acne-scars

چرا باید از ماسک سیب زمینی برای جای جوش استفاده کرد؟

ماسک سیب‌زمینی به دلیل داشتن خواص ضد التهابی و آنتی باکتریال، می‌تواند به درمان جوش‌ها و آکنه‌های صورت کمک کند. این ماسک می‌تواند باعث تسکین التهاب و قرمزی پوست شود و همچنین در تنظیم ترشح چربی‌های پوست نیز بسیار مؤثر خواهد بود.
برای استفاده از ماسک سیب‌زمینی به شکل مناسب، ابتدا سیب‌زمینی را پوست کنده و آن را رنده کنید. سپس این مواد را با یک قاشق عسل و چند قطره آب لیمو ترکیب کرده و به صورت یک ماسک بر روی صورت قرار دهید به نحوی که جوش‌های صورت را پوشش دهد. شما می‌توانید این ماسک را برای حداقل ۱۵ دقیقه روی پوست خود نگه دارید و سپس با آب ولرم بشویید.

لازم به ذکر است که ماسک سیب‌زمینی تنها به عنوان یک روش مکمل در درمان جوش‌ها استفاده می‌شود و نباید به عنوان جایگزین اصلی در درمان‌های پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. در صورتی که با مشکل جوش‌های پوستی دست و پنجه نرم می‌کنید، اما مشکل به‌وجود آمده حاد نیست، می‌توان از روش ماسک سیب‌زمینی و یا حتی سایر ماسک‌ها استفاده کنید.
استفاده از ماسک سیب‌زمینی از آن‌جایی اهمیت دارد که به عنوان یک راه حل طبیعی برای برطرف کردن جای جوش می‌تواند از آن استفاده کرد. سیب‌زمینی از آن محصولاتی است که دارای خاصیت ضدالتهابی و همین‌طور ضدعفونی کننده است و می‌تواند کمک کند تا پوست شما از هر نظر بهبود یابد و جای جوش تا حد زیادی برطرف شود.
بهترین ماسکی که از سیب‌زمینی می‌توان به دست آورد، ترکیب کردن آن با لیمو و عسل است که باید هر چند وقت یکبار انجام گیرد و بعد از آن با آب گرم شستشو داده شده و صورت خشک شود. ماسک سیب‌زمینی می‌تواند به عنوان یک راه حل طبیعی و مؤثر برای برطرف کردن جای جوش باقیمانده استفاده شود. با این حال، در صورتی که مشکل پوستی شما بسیار شدید است، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا در کنار ماسک‌های پوستی، روش‌های درمانی دیگر نیز برای رفع جای جوش انجام گیرد.
ما در این مطلب قصد داریم تا به موضوعات مشابهی نیز در این زمینه بپردازیم که شامل ماسک سیب‌زمینی و گلاب برای جای جوش، ماسک سیب‌زمینی برای لکه صورت، مضرات سیب‌زمینی برای پوست صورت و شرایطی که می‌توان از ماسک سیب‌زمینی برای جوش استفاده کرد می‌باشد.

 

چند نمونه از انواع ماسک سیب زمینی برای جای جوش

ماسک‌های سیب‌زمینی جزو راه حل طبیعی، بی‌دردسر و همین‌طور موثر برای رفع جای جوش‌ها هستند و حتی افرادی که پوست حساسی دارند و نمی‌توانند از لوسیون‌های شیمیایی در این زمینه استفاده کنند، می‌توانند از ماسک‌های سیب‌زمینی که به‌طور رایج از آن استفاده می‌شود، برای برطرف سازی جای جوش باقی‌مانده استفاده کنند. در ادامه شما با چند نوع ماسک با سیب‌زمینی برای رفع جای جوش که بسیار مؤثر و مفید هستند آشنا خواهید شد.

ماسک سیب‌زمینی و شیر:
● برای تهیه این ماسک در ابتدا یک عدد سیب‌زمینی را پخته و خرد کنید.
● دو قاشق غذاخوری شیر به سیب‌زمینی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
● ماسک را به صورت یک لایه نازک روی جای جوش خود بمالید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست باقی بماند.

ماسک سیب‌زمینی و عسل:
● یک عدد سیب‌زمینی را به طور کامل پخته و خرد کنید.
● یک قاشق غذاخوری عسل به سیب‌زمینی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
● ماسک را به صورت یک لایه نازک روی جای جوش خود بمالید و بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی پوست باقی بماند.

ماسک سیب‌زمینی و آووکادو:
● یک عدد سیب‌زمینی را پخته و سپس آن را خرد کنید.
● یک عدد آووکادو را با به طور کامل خرد کنید.
● سیب‌زمینی و آووکادو را با هم مخلوط کرده و به صورت ماسک در ناحیه‌ای که جای اسکار جوش باقی مانده استفاده کنید.

ماسک سیب‌زمینی و عصاره آلوئه‌ورا:
● ابتدا یک سیب‌زمینی متوسط، یک قاشق غذاخوری عصاره آلوئه ورا، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آماده کنید.
● ابتدا سیب‌زمینی را بشویید و پوست آن را به طور کامل جدا کنید سپس آن را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
● حالا در یک ظرف مخصوص، آب سیب‌زمینی را با آلوئه ورا، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با استفاده از یک پنبه، مخلوط را به جای جوش صورت بمالید.
● برای ۲۰ دقیقه اجازه دهید که ماسک روی پوست شما بماند و سپس آن را با آب گرم شستشو دهید. تکرار این روش روزی یک‌بار باعث رفع جوش و لکه‌های جوش صورت می‌شود.

ماسک سیب‌زمینی و نعناع:
● استفاده از نعناع به تنهایی باعث خنکی پوست می‌شود و ترکیب آن با سیب‌زمینی می‌تواند به تسکین قرمزی و التهاب جوش‌ها کمک کند.
● برای تهیه این ماسک، یک سیب‌زمینی را پخته و آن را با چند برگ نعناع خرد شده مخلوط کرده و به صورت ماسک بر روی پوست خود و ناحیه‌ای که جای جوش در آن باقی مانده استفاده کنید.

ترکیب سیب‌زمینی خرد شده با این محصولات گیاهی، به دلیل دارا بودن خاصیت ضد التهابی و همین‌طور ضد عفونی کننده می‌تواند به کاهش التهاب و درمان جای جوش صورت و یا نواحی دیگر پوست کمک کند. این ماسک‌ها همچنین می‌توانند به پوست شما کمک کنند تا شاداب و نرم‌تر از قبل شود. توصیه می‌شود که قبل از استفاده از هر ماسکی از جمله ماسک سیب‌زمینی، پوست خود را با آب گرم شستشو دهید تا به‌طور کامل پاک شده و بتوانید بهترین نتیجه از ماسک سیب‌زمینی بگیرید.

 

بهره‌گیری از ماسک سیب زمینی و گلاب برای جای جوش

در میان ده‌ها نوع ماسک برای جای جوش صورت، یکی از برترین ماسک‌ها ماسک سیب‌زمینی و گلاب است. در واقع هر محصول گیاهی که مقادیر دارای خواص ضد التهابی باشد، یک انتخاب عالی برای ترکیب شدن با سیب‌زمینی و استفاده به صورت ماسک برای پوست صورت است.
ماسک سیب‌زمینی و گلاب جزو درمان‌های طبیعی و عالی برای جای جوش است. سیب‌زمینی به عنوان یک منبع غنی از ویتامین گروهC، پتاسیم و همین‌طور آنتی اکسیدان‌هاست که قطعا به بهبود جای جوش کمک خواهد کرد. از آن طرف گلاب دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی است که می‌تواند به تسکین التهابات و جای جوش کمک کند.
برای استفاده از ماسک سیب‌زمینی و گلاب برای جای جوش شما می‌توانید دو الی سه قاشق غذاخوری پوره سیب‌زمینی را با دو الی سه قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به طور مستقیم بر روی جای جوش قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید در ناحیه مورد نظر باقی بماند و بعد از آن با آب گرم بشویید.
نکته مهمی که در استفاده از ماسک سیب‌زمینی و گلاب برای جای جوش وجود دارد این است که باید مراقب باشید این ماسک را روی پوست آسیب دیده قرار ندهید و بهتر است اگر از این ماسک برای اولین بار استفاده می‌کنید، ابتدا آن را روی یک قسمت کوچک از پوست آزمایش کنید و اگر دچار عوارض پوستی نشدید، از این ماسک استفاده کنید.
برای گرفتن نتیجه بهتر، به ترکیب سیب‌زمینی و گلاب برای رفع جای جوش می‌توانید نشاسته نیز اضافه کنید. نشاسته می‌تواند به عنوان یک عامل ضخیم کننده برای افزایش ماندگاری ماسک و همچنین بهبود جذب مواد مفید توسط پوست استفاده شود. ماسک به دست آمده از سه ترکیب سیب‌زمینی، گلاب و جای جوش می‌تواند به تسکین التهابات و جای جوش کمک کند و پوست شما را نرم و لطیف نماید. دقت داشته باشید که اگر پوست شما چرب است، می‌توانید به جای مایع نشاسته از روغن نارگیل نیز استفاده کنید تا تولید چربی در پوست شما تنظیم شود.

خاصیت و نحوه تهیه ماسک سیب زمینی برای لکه صورت

ماسک سیب‌زمینی نه فقط برای جای جوش بلکه برای سایر مشکلات پوستی نیز می‌تواند مفید واقع شود که یکی از آن‌ها لکه صورت است. لکه‌های صورت می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند افتاب‌سوختگی، پیری، عوامل ژنتیکی و نامناسب بودن رژیم غذایی باشند. ماسک سیب‌زمینی می‌تواند به عنوان یک روش طبیعی و خانگی عالی برای درمان لکه‌های صورت مورد استفاده قرار گیرد.
همان‌طور که می‌دانید سیب‌زمینی به تنهایی علاوه بر دارا بودن ویتامین C، دارای آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به افزایش روشنایی پوست و کاهش لکه‌های تیره کمک می‌کند. به جز این موارد، سیب‌زمینی می‌تواند به عنوان یک مرطوب کننده و ضد التهاب برای پوست عمل کند.

برای تهیه ماسک سیب‌زمینی برای لکه صورت بهتر است این مراحل را دنبال کنید:

مواد مورد نیاز:
1. یک عدد سیب‌زمینی متوسط
2. یک قاشق غذاخوری عسل
3. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل

نحوه آماده‌سازی:
1. ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده و آن را رنده کنید.
2. روغن نارگیل و عسل را با سیب زمینی رنده‌شده ترکیب نمایید.
3. مخلوط به دست آمده را به طور یکنواخت بر روی صورت خود و نواحی که دچار لکه‌های پوستی شده است بمالید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست قرار بگیرد.
4. با آب گرم صورت خود را بشویید و آن را با یک حوله خشک نمایید.
5. بهتر است استفاده از این ماسک را هر هفته یکبار تکرار کنید.

به جز ماسک سیب زمینی برای لکه صورت، شما می‌توانید از روغن نارگیل و عسل نیز به عنوان یک مرطوب کننده عالی و ضد التهاب برای پوست خود استفاده کنید. توصیه ما این است که اگر روش‌های استفاده از ماسک برای رفع لکه‌های پوستی موثر نبود، می‌توانید از روش‌های دیگری مانند استفاده از محصولات حاوی عناصر ضد لکه و روش‌های ترمیم پوست همچون لیزر و کرایوتراپی نیز برای رفع هرگونه لکه پوستی استفاده کنید. بهتر است قبل از پیش گرفتن هرگونه روند درمانی برای لکه‌های پوستی، با پزشکتان مشورتی داشته باشید.

 

چند نمونه از مضرات سیب زمینی برای پوست صورت

استفاده از سیب زمینی برای مشکلات پوستی همچون جای جوش و لکه‌ها به طور کلی مشکلی ندارد و به عنوان یک منبع غذایی سالم و مفید شناخته می‌شود. در واقع، سیب زمینی می‌تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی و مفید برای پوست عمل کند و به کاهش التهاب، حفظ رطوبت پوست، شادابی پوست و همین‌طور حذف لکه‌ها و بهبودی آن کمک کند.
توجه داشته باشید سیب زمینی با تمام خواصی که دارد، بعضی افراد ممکن است به این مواد حساسیت داشته باشند و استفاده از سیب زمینی برای مشکلات پوستی، عارضه‌‌هایی به همراه داشته باشد.
اگرچه مضرات سیب زمینی برای پوست صورت تاکنون به اثبات نرسیده است؛ زیرا جزو روش‌های درمانی طبیعی است، اما با این وجود استفاده از سیب زمینی بر روی پوست صورت ممکن است باعث آلرژی، خارش و قرمزی پوست شود. همچنین، اگر سیب‌زمینی را به همراه پوست و قسمت‌های سبز آن مصرف کنید، ممکن است مواد شیمیایی موجود در آن‌ها، مشکلات پوستی جدی ایجاد کند. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است سیب زمینی را در ابتدا با دقت بشویید و پوست و همچنین قسمت‌های سبز آن را جدا کنید.
در موارد نادر، مضرات سیب زمینی برای پوست صورت ممکن است خود را به شکل حساسیت پوستی، تحریکات پوستی، خشکی و قرمزی نشان دهد که در این صورت باید روش درمانی توسط ماسک سیب‌زمینی را با سایر راه‌های درمانی مشابه جایگزین کنید. به‌طور کلی سیب زمینی برای پوست مفید است، اما با این وجود جهت استفاده از ماسک سیب زمینی برای جای جوش و مشکلات پوستی، بهتر است مقدار کمی از آن را بر روی یک ناحیه از پوست خود امتحان کنید.

 

آیا در هر شرایطی می‌توان از ماسک سیب زمینی برای جای جوش استفاده کرد؟

همانطور که مفصلا به آن پرداخته شد، ماسک سیب‌زمینی یکی از روش‌هایی است که برای درمان انواع جوش‌ها و دیگر مشکلات پوستی استفاده می‌شود. در برخی شرایط، استفاده از این ماسک ممکن است منجر به تشدید جوش‌ها یا مشکلات پوستی دیگر شود و شما در هر شرایطی نمی‌توانید از ماسک سیب‌زمینی استفاده کنید.
چنانچه شما در حالت عادی، پوستی سالم، غیر حساس و بدون مشکل دارید، احتمالاً می‌توانید از ماسک سیب زمینی برای جای جوش‌ خفیف استفاده کنید. اما در صورتی که جوش‌های زیادی بر روی پوست صورت ایجاد شده و استفاده از ماسک سیب‌زمینی باعث تورم، قرمزی و درد در ناحیه مورد نظر می‌شود، بهتر است به جای استفاده از ماسک سیب‌زمینی، به پزشک مراجعه کرده تا سایر روش‌های درمانی متناسب با پوست شما پیشنهاد شود.
توجه داشته باشید که اگر پوست شما چرب است، ماسک سیب‌زمینی ممکن است باعث افزایش ترشح چربی و تشدید جوش‌ها شود. همین‌طور اگر شما به سیب زمینی حساسیت دارید، استفاده از این ماسک ممکن است باعث تحریک پوست شما شود و به جای بهبود، مشکلات پوستی را تشدید کند. سیب زمینی هم به تنهایی و هم با ترکیبات گیاهی دیگر برای جوش‌های پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اگر شما قصد استفاده از سیب زمینی بدون ترکیبات دیگر را دارید، بهتر است ابتدا یک سیب زمینی را شسته و پوست آن و نواحی سبز رنگ را جدا کنید. بعد از آن سیب زمینی را رنده کنید و آن را روی پوست صورت خود و دقیقا بر روی جوش‌های خود بمالید و اجازه دهید ماسک به میزان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در محل مورد نظر باقی بماند و پس از آن، ماسک سیب‌زمینی را با آب گرم بشویید.
شما در هر شرایطی نمی‌توانید از ماسک سیب زمینی برای جای جوش استفاده کنید و این روش درمانی تنها برای درمان جوش‌های خفیف و کمی تحریک کننده پوست می‌تواند مفید واقع شود. برخی افراد ممکن است به دلیل برخی از شرایط پوستی نتوانند از ماسک سیب‌زمینی استفاده کنند. به عنوان مثال، افرادی که دارای پوستی خشک هستند، ممکن است با استفاده از ماسک سیب‌زمینی، به شدت خشکی پوست افزوده و ترشح چربی پوست را کمتر کنند که همین امر باعث تشدید مشکلات پوستی خواهد شد.

سخن پایانی

ماسک سیب زمینی برای جای جوش یک راه طبیعی و کارآمد است و افرادی که پوستشان به جز جوش، به‌خاطر عوامل مختلفی مانند استفاده از لوازم آرایش، تغییرات هورمونی، تغییرات در تغذیه و … دچار لکه یا سایر مشکلات پوستی شده است، می‌توانند از ماسک سیب‌زمینی به عنوان یک راه طبیعی برای درمان آن‌ها استفاده کنند.
ماسک سیب‌زمینی شامل ماسک سیب‌زمینی و شیر، ماسک سیب‌زمینی و عسل، ماسک سیب‌زمینی و آووکادو، ماسک سیب‌زمینی و عصاره آلوئه‌ورا و ماسک سیب‌زمینی و نعناع می‌شود که تهیه آن بسیار ساده است و در اینجا مفصلا به آن پرداخته شد.

شما در این بخش از مطالب، علاوه بر ماسک سیب زمینی برای جای جوش، با موارد مهمی همچون ماسک سیب‌زمینی و گلاب برای جای جوش، خاصیت ماسک سیب‌زمینی برای لکه‌های صورت، مضرات سیب زمینی برای جای جوش و پوست صورت و این که در چه شرایطی مجاز به استفاده از ماسک سیب ‌زمینی برای جای جوش هستید نیز آشنایی کامل پیدا کرده‌اید و حالا می‌توانید با مشورت گرفتن از پزشک خود، برای تهیه یک ماسک طبیعی سیب زمینی دست به کار شوید.